Всичко, което трябва да знаете за новата реклама за красота – ламиниране на мигли!

Rate this post

Всичко, което трябва да знаете за новата реклама за красота - ламиниране на мигли!Ламиниране на мигли, какво е това? Ако и вие сте си задавали този въпрос, докато четете заглавието, тук сте напълно прав. Защото се почувствах по същия начин, когато за първи път чух за това. Ламинирането на миглите звучеше някак странно, но любопитството беше голямо и изглеждаше като страхотна нова тема за нашия раздел #TeamTries. Особено след като миглите са новите вежди тази година и нищо не бие перфектния външен вид! Ето защо не се поколебах дълго и тръгнах да търся експерт по красота в Берлин, който предлага тази техника. Най-накрая я намерих в Катрин от Face Concept Berlin. Тя беше една от първите козметици, които извършиха такова лечение на мигли. Тук ще ви кажа всичко, което трябва да знаете за този нов, свръх метод и какво общо има ботоксът с него.

Ламиниране на мигли-какво е това?

Ламиниране на мигли-какво е товаТози метод за декориране на мигли е известен и с термина „повдигане на мигли“. Това трябва да направи истински чудеса за красота – особено, с къси и слаби косми на миглите, които често остават след изграждане или запечатване, – и укрепване на вашите собствени мигли, придават чудесен размах и визуално му. Този метод няма почти никакви странични ефекти и превръща собствената ви естествена коса в истинска привлекателност – без удължаване. Уау, звучи страхотно? Тогава ето цялата информация за метода с един поглед: Това прави ламинирането на миглите вашите мигли. придава на естествените мигли дълбока грижа и укрепване благодарение на витамините. придава допълнителен тласък, удължава, оцветява и придава блясък на косата. ускорява растежа на миглите и активира космения фоликул, увеличавайки плътността на миглите. намалява загубата на малки косми. Ето как работи ламинирането на миглите.

Подготовка-миглите се подготвят за ламиниране със специални средства. Повдигане на мигли-вижте снимката) – специални силиконови подложки се поставят върху клепачите и гарантират, че космите се повдигат и извиват нагоре в перфектна дъга. Укрепване на миглите-космите са обогатени със специален фиксатор за обем. Оцветяване на мигли – приложеният цветен разработчик придава допълнителен оптичен обем и интензивен, дълготраен цвят благодарение на минералната си основа, рициново масло и глицерин. Ламиниране-специален продукт се нанася върху миглите и действа подобно на защитно покритие, което предпазва космите от външни влияния и гарантира, че миглите запазват лифтинг ефекта за дълго време. Формулата е обогатена с минерални ламиниращи вещества като хранителни вещества, витамини, протеини и влага.

Ето какво е ламиниране на мигли с ботокс за мигли

Най-новият метод за ламиниране на мигли използва така наречения ботокс за мигли. Но какво точно е това и какво общо има това с добре познатия нервно-паралитичен ботулинов токсин? Отговор: нищо! Ботоксът за мигли е витамин, който подхранва максимално миглите и по този начин оптимизира резултата от лечението. В допълнение към хидролизирания кератин, той съдържа колаген, хиалуронова киселина, арган, както и масло от макадамия и пантенол. Истинска хранителна бомба! Колко дълго трае резултатът и колко скъпо е лечението?

Ето какво е ламиниране на мигли с ботокс за мигли

Резултатът може да остане видим до два месеца, след което ламинирането може да се извърши отново, ако е необходимо. Разходите са около 70 евро на сесия. Между другото, един курс на лечение продължава около 1,5 часа. Колко често трябва да се прави ламиниране на мигли? Ако миглите са слаби и повредени, експертът препоръчва процедурата да се повтори няколко пъти след четири седмици. След първото ламиниране миглите трябва да бъдат подсилени до 30 процента и да се увеличават от процедура до процедура. Така че като цяло миглите трябва да изглеждат с 50 процента по-силни и по-стегнати след три месеца и три лечения. При“ нормално състояние “ на миглите ламинирането може да се повтаря на всеки шест до седем седмици.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here