Как точно да останете здрави и балансирани по време на пандемия?

Rate this post

Как точно да останете здрави и балансирани по време на пандемия?Скоростта на хранене, както и упражненията, неизбежно се променят, когато трябва да останем вкъщи. Тъй като коронавирусът covid-19 е обявен за пандемия, Globe Health and wellness Company (that) препоръчва да се поддържат всички в дома, с изключение на важни пазари като здраве и безопасност. И все пак, като се има предвид това, как можем да останем здрави, без да можем да упражняваме в паркове или фитнес центрове, както и с хладилник, предлаган близо до нас?

В тези обстоятелства, ние, като правило, изпитват допълнителни затруднения (виж Материала, който сме подготвили, за това как да предпазите вашето психично здраве по време на процедурата пандемия коронавируса), а също така това може да повлияе на това, как точно се яде, а също така на това, как да успеем на време.Няколко прости действия могат да помогнат на вас и вашето семейство да останете фокусирани, както и да поставите здравословна храна на чинията си и да упражнявате през целия ден.

  • Храната за пране е много добра.
  • Избягвайте храни с високи гликемични показатели, защото без интензивна активност те могат да бъдат много по-опасни за нашето тяло.
  • Не влизайте в диетични планове без клиничен съпровод.
  • Потърсете надеждни сайтове и приложения за тренировки във вашия дом.
  • Изберете време в деня си за упражнения и се опитайте да ги спазвате.
  • Извършвайте действия според вашите физически способности.
  • Ако работите в офис (функционирате от дома), станете от стола за няколко минути на всеки час.
  • Опитайте се да създадете ежедневие за всяка дейност, като посочите определено време за събуждане, работа или извършване на други дейности, тренировка, хранене и почивка.

Предимства на правилното хранене

Балансираният план за хранене включва правилното количество калории, както и хранителни вещества, за да сте здрави и балансирани. За: това допринася за поддържането на висок имунитет, като се има предвид, че при пандемия намаляването на имунитета може да доведе до инфекция. Това намалява заплахата от трайни заболявания като диабет, сърдечни заболявания, хипертония, някои видове ракови клетки и други. Спира наддаването на тегло, както и/ или рекламира загуба, която е от решаващо значение за стабилизиране на здравето и уелнес. Подобрява общото благосъстояние. Да бъдеш енергичен и да се придържаш към здравословен режим на хранене със сигурност ще ти помогне да подобриш фитнес, да добавиш приятно и домашно забавление! Запомнете:

Предимства на правилното храненеинформацията, както и предпазливостта, са най-големите ни съюзници на този етап, потърсете надежден информационен ресурс. Здравословно хранене по време на карантина. 1 година по-рано ежедневието ни се промени напълно поради пандемия от коронавирус. Социалното дистанциране стана наш факт и изпълнението на рутината доведе до някои последици. Огромно безпокойство, освен самата болест, причинява нашето психическо и физическо здраве и уелнес в това уединение, в което живеем, и от това възниква въпросът: Възможно ли е да се поддържа здравословен режим на хранене по време на карантина? При тези обстоятелства пътуванията до магазина за хранителни стоки бяха ограничени. Това не означава, че рафинираните храни трябва да се превърнат в център на диетата или дори в компонент.

Какво е значението на поддържането на здравословно хранене през цялата карантина?

Режимът на здравословно хранене е от съществено значение за поддържането на уелнес на съвременно ниво, което е особено важно за осигуряване на добро състояние на имунната система. Добра алтернатива е да се консултирате с диетолог и заедно с този специалист да направите план за хранене според ежедневните си навици, икономическата си истина, както и вашите индивидуални вкусове. Имайки в ръцете си стратегия за хранене на експерт по храненето, чудесна алтернатива е да търсите в сайтове за здравословни и балансирани рецепти за различни закуски и ястия.

Какво е значението на поддържането на здравословно хранене през цялата карантина? за да персонализирате, както и да разширите избора си на храна. Ако имате деца, включете ги в някои подготовки, като салатен дресинг, печене, супи и т.н. Имайте предвид, че консервирането на храни е чудесен начин за укрепване на тялото, но не лекува COVID-19 и не предотвратява замърсяването. Здравословният прием е един от най-ефективните начини за гарантиране на качеството на живот, тъй като осигурява правилното функциониране на организма и също така избягва различни заболявания.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here