10 заповеди за постоянна тънка фигура

Rate this post

10 заповеди за постоянна тънка фигураТемпературата се повишава и колкото по-топло става, толкова по-ефирни ще бъдат дрехите отново. Но по-ефирното облекло означава, че вече няма да можете да скриете няколко излишни килограма толкова добре. Плюс това, все още може да имате малко зимен бекон на бедрата си – защото не можете да си спомните, че рулото бекон, което се появява на корема ви, вече беше там миналата година. За други понякога е трудно да закопчаят последния бутон на летните панталони – накратко: време е да се отървете от излишните килограми, така че лятото във всякакъв вид дрехи да не се превърне в проблем. Както всяка година, много диетични тенденции и предложения във всички възможни и невъзможни варианти ще се появят отново в списания, блогове и списания през 2020 г. Отслабването и / или поддържането му не е толкова трудно, ако се придържате към няколко важни заповеди и принципи.

Яжте по-малки порции

Ако обикновено ядем по-малки порции, тялото свиква след сравнително кратко време. Това не само Ви помага да отслабнете или да поддържате тегло, но има предимството, че не можете да преяждате. Ако ядете твърде много, това в крайна сметка ви прави уморени и летаргични. Един прост съвет за по-малки порции, който наистина работи, е следният: просто използвайте по-малка чиния.

Професионален съвет № 3 използвайте климатика правилно като предпоставка Това създава впечатлението, че вече имате достатъчно в чинията си, но порцията все още е по-малка от обикновено. Без отказ от храна. Ако прескачате храненията отново и отново, резултатът може да бъде желание за храна, което означава, че в дългосрочен план ще ядете повече от обикновено. В този момент периодичното гладуване е голяма тенденция. Но истината е, че не всеки човек може да се справи с това. Ако страдате от глад, когато отказвате храна, най-добре е да ядете редовно, но по-малко. Яжте, когато сте гладни и спрете точно преди да се наситите. Всъщност няма нужда да коментирате това. Храненето от скука или навик, дори и да не сте гладни, ви прави дебели. Винаги спирайте, когато все още бихте могли да ядете нещо, а не когато сте пълни. По-здравословно е от обратното и имате повече енергия. Без разсейване по време на хранене. Това със сигурност не е лесно, но помага. Проучванията показват, че хората, които не се занимават с храна, ядат големи количества. Затова не приемайте храна пред телевизора или докато четете вестник.

Яжте съзнателно и без угризения

Само този съвет може да ви спести много килограми. Просто не бързайте и яжте съзнателно. По този начин ще разберете по-добре глада и тялото си. Това ще облекчи теглото ви. И ако веднъж сте яли нещо сладко, тогава моля, насладете се. В дългосрочен план лошата съвест води само до това, че ядете още повече. Планирайте неуспехи.

Яжте съзнателно и без угризенияЖивотът не е равен път, където винаги върви направо, а влакче в увеселителен парк. Всеки максимум е последван от минимум. Разчитайте на неуспехи от самото начало и направете план какво да правите по-нататък. В крайна сметка винаги има следващия ден. Ако днес сте докоснали струните, утре всичко ще започне отначало. Най-добрата част за това: само защото сте имали празник, напредъкът от предишните седмици не е отишъл никъде. Мотото е: Стани и продължавай напред. Търпението е добродетел. Бъдете търпеливи към себе си. Просто отнема известно време, за да се отървете от излишните килограми. Винаги помнете, че не сте натрупали тези килограми за една нощ. Това ще отнеме толкова време, колкото е необходимо. Бавно и стабилно води към целта. Не се отклонявайте от основното състояние. Какво трябва да означава това? Това е просто: ако следвате внимателно изработен план за диета и / или ядете само храни, които никога не купувате по друг начин, успехът ви за отслабване няма да бъде траен. След като планът бъде отменен, те се връщат към старите модели и ние не искаме това. По-добре е да правите корекции стъпка по стъпка.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here