Cystonette – цена в българия – мнения – форум – отзиви – коментари – аптеки

4.3/5 - (18 votes)

Cystonette - цена в българия - мнения - форум - отзиви - коментари - аптекиИзпитвате парене и дискомфоорт при уринира; урината ви съдържа кръв и е придръжена с неприятна миризма? Това са признаци на цистит. Цистит, това е възпаление на бъбреците предизвикано от бактериална инфекция. По – рядко може да възникне в резултат лечения с някои лекарства, лъчетерапия или при използването некачествен продукт за интимна хигиена. Циститът може да бъде развит и като усложнение от предхождащо заболяване.

По – често се среща сред жените, най – вече тези които са сексуално активни. За да се справите с цистита и да предпазите бъбреците ви препоръчваме  cystonette. Това е хранителна добавка с 100% натурални съставки.  Това са таблетки, които бързо набират своята популярност както в европа, така и у нас. В тази статия ще ви запознаем с  cystonette, мненията от потребите в форумите и цената му за българия.

Cystonette – състав

Както споменахме по – горе  cystonette е хранителна добавка, чийто състав е изцяло натурален. Основната съставка се нарича d-маноза и тя се намира в изключително висока концентрация. Действието на този натурален антибиотик е насочено към унищожаването на всички зловредни бактерии и токсини в тялото. В същото време на убива полезните бактерии.Cystonette - състав

  • червена боровинка

Червената боровинка е растение, което от древността се използва не само в кулинарията, но и в народната медицина. Боровинките са едни цял род с над 450 вида, всеки от които се отличава със своите свежи вкусови качества и различните полезни свойства. В българия, се срещат 4 от тези вида – червена, черна, синя и кавказка. Червената боровинка представлява вечнозелен нисък храст с ядливи кисели плодове.

Храстът цъфти през първата половина на лятото, а плодът издържа дори на ниски температури, достигащи до -40°с. Червената боровинка понижава холестерола, подпомага отслабването, има диуретично действие, облекчава инфекциите на пикочния мехур и повишаваща имунитета функция. Българската червена боровинка се използва често в народната медицина заради противовъзпалитеното ѝ действие. Антисептичните свойства са резултата от арбутина, който е част от съдържанието на растението.

  • хибискус

Хибискуса е растение от семейство слезови. Той е широко разпространено в азия и може да се открие и в някой части на африка. Чаят направен от венчелисчетата на това растение помага за прочистване на бъбреците и черния дроб от токсини и същото така има антибактериален ефект върху тялото.

  • цинк

Цинкът се среща в приблизително 300 специфични ензима. Той е важен за репликацията на днк. Цинкът е втори метал след желязото по честота на срещане в човешкия организъм. Цинкът е противовъзпалителен и антиоксидантен агент, който се бори с оксидативния стрес. Освен при хората в напреднала възраст, неговите ползи се изразяват в способността му да поддържа здравословно клетъчно делене, предотвратявайки раковата мускулна мутация и задържането на туморния растеж. Добавянето на цинк намалява честотата на инфекции и подобрява работата на черния дроб и спомага детоксикацията, намалява всяко възпаление и увреждането от свободни радикали.

  • листа от растението бучу

Бучу е ниско храстовидно растение, което се среща главно в южна африка. Листата му съдържат малко, което повишава отделянето на урина, осигурява здравословна подкрепа на стомаха и отделителната система (възпаления на пикочния мехур, кръв в урината, хронични заболявания на отделителната система, цистит, камъни в бъбреците и пикочния мехур, нефрит, болезнено уриниране, възпаление на уретрата.

Официален сайт: www.cystonette.bg

Cystonette – как се използва? Дозировка? Как се приема?

Cystonette - как се използва Дозировка Как се приемаВсеки един от вас вече сигурно се пита как се използва, каква му е дозировката и как се приемат капсулите cystonette.

Как се използва? Капсулите се използват в продължение на 10 дни.

Как се приема cystonette? Капсулите се приемат 30 минути преди хранене с чаша вода.

 

Каква е дозировката на? Капсулите се приемат по две на ден.

Въпреки че Cystonette не е лекарство, а хранителна добавка за да има ефект неговото действие трябва да приема спрямо инструкциите и без прекъсване.

Cystonette  – коментари – отзиви – мнения – бг мама – форум

В много форуми в българия, особено в популярните като бг мама, българите доверили се на cystonette споделят своите отзиви и мнения  за тази хранителна добавка. Зачитайки се в тези коментари ще видите колко хора са се доверили на капсулите и как успешно са се справили в своята борба с цистита. Това, което прави силно впечатление сред тези коментари е това как потребителите на хранителната добавка са повишили своето самочувствие след употребата на капсулите.Cystonette - коментари - отзиви - мнения - бг мама - форум

Капсулите cystonette все още набират своята популярност сред българите и все по – често може да се сблъскате с имитации и техни фалшификати по пазара. Сред отзивите и мненията на българските потребители не липсват и тези останали недоволни след употребата на закупените фалшификати. Бъдете внимателни при закупуването на капсулите. Те могат само да се поръчат от сайта на производителя.

„отне ми известно време за да се справя с проблема на пикочните пътища и неразположенията от него. Не можете да се насладите на почивка си, не можете да работите нормално, защото през пет минути ви се ходи до тоалетна. Пробвах различни продукти за цистит и други такива. Доверих се на cystonette. Той е лесен за употреба, не е скъп, няма странични ефекти и дава резултат още по време на първия курс.“ – микаела, 21

„дълго време се борих с възпаление на уринарния тракт. Повярвайте ми пробвала съм сигурно всеки продукт на пазара в българия. Не намерих решение, докато не открих тези капсули. Много са ефикасни и са на много удачна цена в българия. Ако и вие се оплаквате от такива проблеми – не се чудете, а започнете първо от тях.  – moni3333“

Официален сайт: www.cystonette.bg

Cystonette – аптеки – цена в българия

Cystonette - аптеки - цена в българияСъс здравето не трябва да правим каквито и да е било компромиси, затова  cystonette се продава на много добра и изгодна цена за българия само за ограничен период от време. Мога ли да закупя капсулите cystonette от аптеките. В супермаркетите, по аптеките и в онлай магазините като amazon, се срещат много имитации на  cystonette всеки един потребител, който си е закупил имитация на тези капсули ще ви сподели че те нямат ефект.

За да избегнете тези лоши моменти си закупете капсулите на website.Com където ще намерите капсулите за една доста добра цена за българия.

Предимства:

  • на достъпна цена
  • тези капсули са подходящи както за жени така и за мъже.
  • с ограничен патентования билков състав и в тях не се съдържат никакви химични елементи, които биха могли да засегнат здравето по негативен начин. Поради тази причина, приемът им не води до никакви странични ефекти.

Недостатъци:

  • единствения недостатък на капсулите cystonette е това, че те могат да бъдат закупени само от сайта на производителя.
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here